Tyrolerfest i Blokhus

Lanternen i Blokhus skulle endnu engang være vært for en ordentlig tyrolerfest. Det var med spisning af traditionelle retter fra det sydtysk øl og selvfølgelig efterfølgende tyrolermusik.\r\n\r\nMin far Michael, som forpagter Lanternen, formåede at skabe stemning fra gæsterne trådte ind, da han og resten af personalet var iklædt tyrolerkostume endda med navneskilte a la Heidi & Hansi.\r\n\r\nJeg skulle tage lidt billeder af festen og blev også selv bidt af stemningen, da Sæby Tyrolerorkerster gav den fuld blæs fra starten af.\r\n\r\nSelvom pladsen var trang og lyset knapt, lykkedes det at få lidt billeder med hjem. Et galleri kan ses ved at klikke på billedet.\r\n\r\n

This entry was posted in Band, Virksomhedsbilleder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.