Juletræsfest & Fodbold

I weekenden havde Hjallerups børnehaver og vuggestue inviteret til den årlige juletræsfest med dans omkring et kæmpe juletræ, julesange og lidt formiddagsmad. Mange frivillige forældre hjalp til med opsætningen, som gik langt hurtigere end forventet.\r\n\r\nArrangementet var gennemført, og musikken fik alle børn som voksne til at synge og danse – dejligt. Prikken over i’et var selvfølgelig besøget af selveste Julemanden!\r\n\r\nSe galleriet ved at klikke på billedet.\r\n\r\n\r\n\r\nDa opstillingen til julearrangementet gik langt hurtigere end forventet, blev der tid til at tage lidt billeder af lilleput fodboldholdet, som trænede hårdt. Det kunne absolut blive en sjov udfordring at få lov at dække flere kampe ved senere lejligheder, så denne genre af billeder kan forbedres.\r\n\r\nSe galleriet ved at klikke på billedet.\r\n\r\n

This entry was posted in Fest, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.