Sansernes univers

Godt nok er det foto med still-billeder, jeg har min styrke i, men med større og større interesse for levende billeder har jeg fundet ud af, hvor vigtig lydsiden er.\r\n\r\nI den forbindelse har jeg investeret i en audiorecorder, et par gode hovedtelefoner og også fundet et par trådløse microfoner.\r\n\r\n\r\n\r\nAvico Film & TV har også været så venlige at låne mig en shotgun microfon, så jeg kan være lidt mere præcis med hvilke lyde, jeg ønsker at fange.\r\n\r\nDet er et nyt og spændende univers, hvor prøven skal stå til Hjallerup marked med en lille video af de frivillige. Inden da håber jeg at have samlet et lille lydarkiv med de mest relevante lydklip, som kan bruges i videoen.\r\n\r\nOg nu hvor jeg nok selv skal stå for videoen, er jeg allerede nu ved at lære en lille hjælper op:-)\r\n\r\n

Trainee i Loell records

\r\n\r\n 

This entry was posted in Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sansernes univers

  1. Pingback: Nerdclub.dk | Loell Records